Najnovšie videá

Oznamy

Valné zhromaždenie RK SaPA Banská Bystrica
Banská Bystrica - Oznamujeme Vám, že Valné zhromaždenie RK SaPA Banská Bystrica spojené s odborným seminárom sa bude konať pre členky RK SaPA BB 16.3.2017 (štvrtok) o 15,30 hod. v DC J.Pavla II. v konferenčnej miestnosti na 2. poschodí.
SK SaPA upozorňuje na to, že za údajným neetickým správaním zdravotníkov môže byť aj ich psychické a fyzické preťaženie
Bratislava – SK SaPA odsudzuje akékoľvek neetické správanie sa zdravotníkov voči pacientom. Pranierovanie sestier však nie je riešením. Zamestnávatelia by mali venovať viac pozornosti psychickému a fyzickému preťaženiu personálu, aby sa predchádzalo takýmto individuálnym zlyhaniam.
Správa z Valného zhromaždenia v Prievidzi
Prievidza - Dňa 26. januára 2017 sa uskutočnilo Valné zhromaždenie v Regionálnej komore sestier a pôrodných asistentiek v Prievidzi. Správu z Valného zhromaždenia si môžete prečítať nižšie.
Pozvánka na Valné zhromaždenie delegátov RK SaPA Ba III.
Bratislava - Týmto Vás pozývame na volebné Valné zhromaždenie delegátov RK SaPA so sídlom Bratislava III., ktoré sa uskutoční dňa 18. marca 2017 o 08:00 hodine v priestoroch posluchárne NÚSCH a.s. Pozvánka je určená výlučne pre členov RK BA III

Podujatia

Minister zdravotníctva T. Drucker prijal predstaviteľov sestier
Bratislava - K stabilizácii sestier v slovenskom zdravotníctve by pomohlo spoločné odmeňovanie na základe zásluhovosti pre všetkých, ale taktiež väčšia motivácia mladých ľudí, aby študovali ošetrovateľstvo. Vo štvrtok 16. februára 2017 sa na tom zhodli predstavitelia SK SaPA s ministrom zdravotníctva Tomášom Druckerom.
Slovenské sestry na 19. ročníku Colour of Sepsis 2017 v Ostrave
Predseda Sekcie sestier pracujúcich v anestéziológii a intenzívnej starostlivosti SK SaPA PhDr. Milan Laurinc, PhD., dipl. s. sa spolu s podpredsedníčkou sekcie PhDr. Andreou Bratovou, PhD. a ďalšími sestrami zúčastnili 19. ročníka konferencie s medzinárodnou účasťou Colour of Sepsis 2017, ktorá sa koná v dňoch 7. - 10. februára v OStrave.
Tlačová konferencia: Ako MZ SR zavádza ohľadom sestier a pôrodných asistentiek a zľahčuje vážnu situáciu
Bratislava - Predstavitelia Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek v piatok 3. februára 2017 na tlačovej konferencii v Dome novinárov na tlačovej konferencii upozornili na to, ako Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky zavádza ohľadom sestier a pôrodných asistentiek a zľahčuje vážnu situáciu s nedostatkom zdravotníckych pracovníkov.
Tlačová konferencia: Aké bolo slovenské zdravotníctvo v minulom roku a aké by malo byť v roku 2017?
Bratislava - Prezidentka SK SaPA Mgr. Iveta Lazorová, dipl. p. a. spolu s členom Rady a Prezídia SK SaPA PhDr. Milanom Laurincom, PhD., dipl. s. a členkou Rady SK SaPA Bc. Barborou Kapitánovou. 10. januára 2017 na tlačovej konferencii v Dome novinárom zhodnotili doterajšiu činnosť ministra zdravotníctva T. Druckera a predstavili očakávania sestier a pôrodných asistentiek od tvorcov zákona.

Partneri